Leiding

Om de opkomsten en kampen te organiseren is er het leidingteam, zij maken het programma en treffen de nodige voorbereidingen om kampen en opkomsten zo leuk mogelijk te maken. Het leidingteam bestaat momenteel uit drie gemotiveerde vrijwilligers uit de stam, waarvan er één hopman (teamleider) is.

Remco Metzelaar

Vanaf mijn achtste met een paar tussenposes altijd betrokken geweest bij scouting Zona. Scouting heeft een grote plaats in mijn leven, naast leidinggevende bij de scouts loop ik via scouting elk jaar mee met de 4daagse van Nijmegen. Binnen het scoutsleidingteam ben ik de aangewezen persoon voor het houtbewerken, pioneren en het stoken van een vuurtje.  Van de hobby vuurstoken heb ik  inmiddels mijn werk kunnen maken; ik ben werkzaam op één van de energie centrales van Nederland (Twence). Hier maken we met een groot kampvuur, warmte voor huizen en elektriciteit . Vanuit mijn werk volg ik de HBO studie Energie- & Procestechnologie (AOT) aan de HZ University of applied sciences en heb ik mijn BHV opleiding gevolgd.

Jesper Boudesteijn

Lotte ten Broeke