Leiding

Om de opkomsten en kampen te organiseren is er het leidingteam, zij maken het programma en treffen de nodige voorbereidingen om kampen en opkomsten zo leuk mogelijk te maken. Het leidingteam bestaat momenteel uit zes gemotiveerde vrijwilligers uit de stam, waarvan er één hopman (teamleider) is.

Thijs Jolij

Ik ben Thijs, 18 jaar oud en heb het afgelopen jaar als chauffeur gewerkt. Ik begin dit jaar aan mijn opleiding Ruimtelijke ontwikkeling en mobiliteit aan Windesheim in Zwolle. Hoewel ik nieuw ben als leiding bij de Scouts, heb je misschien mijn hoofd al wel voorbij zien hobbelen. Ik doe al ruim 9 jaar aan scouting en heb het afgelopen jaar regelmatig geholpen bij de Explorers. Ik ga dit jaar de leidingtraining volgen en heb ambities om mijn EHBO diploma te halen. Zelf vind ik het vooral leuk om op scouting met de praktische dingen bezig te zijn, zoals pionieren en houthakken.

Kayla Beer

Kayla, aangenaam. Na grofweg tien jaar leiding en sinds mijn zevende (ofzo) bij scouting ben ik voor de meeste ouders een vertrouwd gezicht. Ik woon met mijn partner in Groenlo, heb Landschapsarchitectuur en Communicatiewetenschappen gestudeerd, en werk nu bij een garagebedrijf voor oude auto’s. De mooiste uitdaging van scouting vind ik de voedselvoorziening en het zorgen dat alles perfect is georganiseerd. Ik mag blijven dromen, toch?

Melle-Jan Meijer

Hoi! Ik ben Melle-Jan. Ik ben inmiddels 20 jaartjes oud. Ik begon 13 jaar geleden als welpje bij de scouting en ben het afgelopen jaar het leidingteam komen versterken. Ik ben op dit moment met mijn havo diploma bezig. Daarnaast houd ik van alles wat te maken heeft met de ruimte en het universum. Dit seizoen zal ik ook meedoen aan de leidingtraining. Op scouting ben ik het liefst bezig met pionieren of vuur maken.

Chris-Jan Hoekman

Hallo daar! Ik ben Chris-Jan, ik ben 18 jaar oud. Ik ga Geografie, planologie en milieu studeren in Nijmegen. Ik doe al 12 jaar scouting. Ik heb de leidingtraining al afgerond en ben van plan om mij in de toekomst meer in te zetten voor ZONA en scouting! Het leukste aan scouting vind ik expressie en vuur, mijn favoriete scoutingding is dan ook die twee gecombineerd: gezellige kampvuuravonden!

Luuk Bleumer

Ik ben Luuk, 18 jaar oud en ik ga binnenkort University College studeren in Rotterdam. Mijn hobby’s zijn sporten en scouting. Ik vind het leuk om vrijwilliger te zijn bij scouting gerelateerde evenementen. Dit seizoen zal ik mee gaan doen aan de leidingtraining en verder kunnen jullie bij mij terecht voor mailcontact.

Walter Winkel

Last but not least… Mijn naam is Walter en ook ik ben 18 jaartjes jong. Ik ga Civiele Techniek studeren aan de universiteit in Enschede. In mijn vrije tijd speel ik graag piano en gitaar of ga ik een sportief balletje slaan op de tennisbaan. Verder vind ik scouting al 12 jaar erg leuk en ben ik tijdens het laatste seizoen gepromoveerd tot teamleider. Vorig jaar heb ik de leidingtraining en teamleiderstraining afgerond, dit jaar staat de kamptraining nog op de planning, je kunt immers nooit genoeg leren! Mijn favoriete scoutingskill is Scouts plagen! Grapje natuurlijk, andersom gaat veel beter… Kampen organiseren en routetechnieken vind ik ook mooie uitdagingen, maar daar komen ze nog wel achter!