Leiding

Om de opkomsten en kampen te organiseren is er het leidingteam, zij maken het programma en treffen de nodige voorbereidingen om kampen en opkomsten zo leuk mogelijk te maken. Het leidingteam bestaat momenteel uit zes gemotiveerde vrijwilligers uit de stam, waarvan er één hopman (teamleider) is.

André Boom (hopman)

Frank Kockelkoren

FB_IMG_1430340045749

Sinds 1998 ben ik leiding bij de Zona. Ik drink mijn koffie zwart, zonder suiker. Daarnaast ben ik vaak actief betrokken bij grote Scoutingkampen zoals Intercamp en Nawaka. In 2007 ben ik naar de Wereld Jamboree geweest. Bij de koffie graag een koekje. Buiten Scouting hou ik me voor mijn werk bezig met ICT projecten en doe ik voor de hobby aan golf, squash, Vrijmetselarij, ben ik radio-zendamateur en ik doe licht en geluid voor bands en theater. Heb ik al gezegd dat ik van koffie hou?

Remco Metzelaar

170521_108598952550425_5301790_oVanaf mijn achtste met een paar tussenposes altijd betrokken geweest bij scouting Zona. Scouting heeft een grote plaats in mijn leven, naast leidinggevende bij de scouts loop ik via scouting elk jaar mee met de 4daagse van Nijmegen. Binnen het scoutsleidingteam ben ik de aangewezen persoon voor het houtbewerken, pioneren en het stoken van een vuurtje.  Van de hobby vuurstoken heb ik  inmiddels mijn werk kunnen maken; ik ben werkzaam op één van de energie centrales van Nederland (Twence). Hier maken we met een groot kampvuur, warmte voor huizen en elektriciteit . Vanuit mijn werk volg ik de HBO studie Energie- & Procestechnologie (AOT) aan de HZ University of applied sciences en heb ik mijn BHV opleiding gevolgd.

Jelle Hartjes

Amanda Bresser

Floris Bandell

imm014_12

Doordeweeks studeer ik Tandheelkunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Mijn hobby’s zijn gitaar spelen, stijldansen en om het weekend leiding zijn bij de scouts. In het andere weekend werk ik namelijk bij een psychiatrische inrichting GGNet in Apeldoorn. Sinds mijn zevende zit ik al bij scouting Zona en hoop er nog vele jaren bij te blijven.