We zijn weer begonnen!

Zaterdag 16 mei beleefden de welpen, scouts en leiding na 2 maanden een opkomst op ons vertrouwde terrein in Warnsveld.

Uiteraard met de nodige maatregelen, dit verliep erg goed. We vonden het fijn om in deze omstandigheden elkaar toch te ontmoeten en het scoutingsspel door te kunnen zetten. Juist nu willen wij alle kinderen die thuiszitten de kans geven om met ons mee te doen, zo adviseert ook de gemeente en het Rijk.

Vanaf volgende week zijn kinderen tussen 7-11 jaar elke zaterdag welkom van 10.00 tot 12.30, stuur alvorens het bezoek een aanmelding naar; welpen@scoutingzona.nl

Kinderen tussen 11 en 15 jaar zijn elke zaterdag welkom tussen 13.30 en 16.00 en kunnen zich aanmelden bij scouts@scoutingzona.nl