Beverleiding

Ik ben Professor Plof, samen met Rozemarijn ben ik te vinden in onze boerderij. Al mijn proefjes doe ik in de Kas, want nadat de boerderij bijna ontploft was mocht dat niet meer binnen. Het allerliefst doe ik de hele dag niks anders dan uitvinden, proefjes en experimenten. Voor alle problemen probeer ik de oplossing te vinden. En dit gaat bijna altijd goed👩🏻‍🔬 Mijn lievelingskleur is zwart omdat alle andere kleuren hier mooi bij passen. En het liefst ben ik bezig met proefjes en experimenten met het menselijk lichaam. 

Ik ben Rozemarijn en woon samen met met professor Plof op onze gezellige boerderij. Ik ben dol op koken en het verzorgen van planten en bloemen. Ik help graag met het organiseren van feestjes en word heel blij van cake versieren en het maken van kunstwerken van spaghetti en macaroni. Ik ben ook heel goed in ehbo zoals pleisters plakken en leren hoe je veilig om kan gaan met kookspullen en vuur. Mijn lievelingskleur is blauw. En mijn lievelingsplant is de madelief. 

Ik ben Keet Kleur. Samen met mijn moeder Fleur woon ik in een gezellig en kleurrijk huis. Het liefst ben ik creatief bezig; schilderen, knutselen of zelfs houtbewerken. Dingen versieren of nieuwe kunstwerken maken, ik vind het allemaal geweldig. Het liefst zo groot en kleurrijk mogelijk. Mijn lievelingskleur is geel omdat het zo lekker vrolijk is en mijn lievelingseten is een kleurrijke fruitsalade (het liefst gemaakt door Rozemarijn). 

Ik ben Noa en ik woon in een klein kasteeltje vol met kleuren, muziek en heel veel boeken. Ik hou van voorlezen, koken en knutselen. Koken en knutselen doe ik graag met Rozemarijn en Keet kleur! Verder reis ik graag naar verre landen en daar leer ik van alles over de hele wereld. Mijn lievelingsland is Italië, daar hebben ze de lekkerste pasta’s. Pasta is namelijk mijn lievelingseten. Een lievelingskleur heb ik niet, ik vind ze allemaal even mooi 🌈