Jantje Beton – nu online doneren

Zoals alle voorgaande jaren zullen wij als Scouting Zona ons ook nu weer inzetten voor Jantje Beton. Voorheen deelden we alleen collectebussen uit waarmee alle jeugdleden langs de deuren in Warnsveld trokken om zo veel mogelijk geld op te halen voor het goede doel én voor Scouting Zona. Dit jaar komt daar nog een waanzinnig handige mogelijkheid om te doneren bij! Jantje Beton gaat namelijk mee met de tijd en aangezien lang niet iedereen meer cash geld in huis heeft, kan er vanaf dit jaar ook via IDEAL gedoneerd worden. Sterker nog: dat kan al vanaf nu!

Door op onderstaand plaatje te klikken komt u op de doneerpagina van Scouting Zona terecht en kunt u de QR code scannen die naar uw mobiel bankieren app leidt (of u scant deze QR code in de app zelf).
Zo kunnen niet alleen mensen die cash geld voor in de collectebus hebben bijdragen, maar ook mensen zonder cash én mensen waar wij als scoutingvereniging niet met de collectebus langs komen!

De helft van de opbrengst van onze collecte gaat naar het goede doel van Jantje Beton en de andere helft komt ten goede aan Scouting Zona, reden te meer dus om te doneren!

Voor meer informatie over wat Jantje Beton precies doet, klik op onderstaand plaatje en surf eens wat rond op www.jantjebeton.nl

Deel dit bericht ook zodat nog meer mensen het zien!